Advertisement

Καλο Μεσημερακι Βανια Ανεκδοτα : Kalo Meshmeraki To Kryo Anekdoto Ths Hmeras Apo Th Bania Yourtipster Gr / Δευτέρα με παρασκευή στις 15.00.

Καλο Μεσημερακι Βανια Ανεκδοτα : Kalo Meshmeraki To Kryo Anekdoto Ths Hmeras Apo Th Bania Yourtipster Gr / Δευτέρα με παρασκευή στις 15.00.. Όλες οι ειδήσεις για καλό μεσημεράκι βάνια στο μεγαλύτερο νεανικό site. Παρασκευή 04 σεπτεμβρίου 2020, 19:40. Λεπτό προς λεπτό στο in.gr η εξάπλωση παγκοσμίως. Το τρέιλερ της εκπομπής για τη νέα σεζόν με πρωταγωνίστρια τη βάνια! Η «βάνια» για άλλη μια φορά έδωσε ρέστα στην εκπομπή του νίκου μουτσινά.

H ντέστινι και η στεφανία «εισέβαλλαν» στην. Η αγαπημένη «βάνια» είχε ακόμα ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της εκπομπής «καλό μεσημεράκι», που βέβαια, αποκάλυψε πολλά! Ενώ οι alcatrash τραγουδούσαν και θα έπεφταν διαφημίσεις, η βάνια έστρεψε την κάμερα προς τα πίσω και κατευθύνθηκε προς τον σύντροφό της, τον βασίλη πορφυράκη, στον οποίο έδωσε ένα πολύ γλυκό φιλί στο στόμα. Λεπτό προς λεπτό στο in.gr η εξάπλωση παγκοσμίως. Η εκπομπή του νίκου μουτσινά έριξε αυλαία για καλοκαίρι και από τη νέα σεζόν επιστρέφει δυναμικά, μέσα από τη συχνότητα του σκαι.

Kalo Meshmeraki H Bania Efage Toympa Kai 3ekardisthke Sta Gelia
Kalo Meshmeraki H Bania Efage Toympa Kai 3ekardisthke Sta Gelia from www.newsbeast.gr
Η βάνια φίλησε τον σύντροφό της, όπως η μενεγάκη τον παντζόπουλο. Ένα μικρό reunion της φετινής eurovrision είχε σήμερα ο νίκος μουτσινάς, ο οποίος είδε στο καλό μεσημεράκι όχι μια, όχι δύο αλλά τρείς απο τις κοπέλες που έκαναν θραύση φέτος στον μουσικό διαγωνισμό να συναντιούνται μαζί του στο πλατό. Καθημερινά, μας εύχεται «καλό μεσημεράκι», τραγουδά, μας ξεσηκώνει με μαζί του, η μοναδική «βάνια» με τις απίθανες μεταμφιέσεις της και οι alcatrash με τις «πειραγμένες» μουσικές τους. Ο νίκος μουτσινάς έρχεται τα μεσημέρια για την… παρέα με το μοναδικό καυστικό χιούμορ του! Χριστουγεννιάτικα ανέκδοτα για πολύ γέλιο! Έχει ατάκα που μένει, χιούμορ που ξεχωρίζει, είναι ετοιμοπόλεμος και… έρχεται να από την εκπομπή δεν λείπει η μοναδική «βάνια», που κάνει αισθητή την παρουσία της με τους ρόλους και τις απίθανες μεταμφιέσεις της. Εξαλλος ο νίκος μουτσινάς στην έναρξη της εκπομπής του. Η βάνια, από την εκπομπή του νίκου μουτσινά καλό μεσημεράκι, φωτογραφίζεται σαν άλλο next top model πάνω σε ένα ταύρο!

Η τηλεοπτική παρτενέρ του νίκου μουτσινά χόρευε ξέφρενα και θέλησε να.

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα (26/11) σατίρισε το ριάλιτι μοντέλων του star, greece's next top model! Για πρώτη φορά ίσως στην ελληνική τηλεόραση, ο γρηγόρης αρναούτογλου είχε καλεσμένη μια φανταστική, τηλεοπτική περσόνα. Ότι καλό έφερε η σημερινή ημέρα, αύριο εύχομαι να γίνει καλύτερο! Ευχηθείτε καλό βράδυ στα αγαπημένα σας πρόσωπα με πρωτότυπες ευχές και στιχάκια για καληνύχτα! Alterinfo team 04.12.2019 | 20:34. Οι μοναδικές αστείες εμφανίσεις τις βάνιας! Η βάνια, από την εκπομπή του νίκου μουτσινά καλό μεσημεράκι, φωτογραφίζεται σαν άλλο next top model πάνω σε ένα ταύρο! O νίκος μουτσινάς «προκαλεί» για 2η σεζόν στον σκαϊ! Αυτό που έγινε σήμερα στο καλό μεσημεράκι ήταν αδιανόητο και άφησε άφωνους τους πάντες. Καθημερινά, μας εύχεται «καλό μεσημεράκι», τραγουδά, μας ξεσηκώνει με μαζί του, η μοναδική «βάνια» με τις απίθανες μεταμφιέσεις της και οι alcatrash με τις «πειραγμένες» μουσικές τους. Η τηλεοπτική παρτενέρ του νίκου μουτσινά χόρευε ξέφρενα και θέλησε να. Η destiny τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα και συζητήθηκε αρκετά φέτος στην παρουσία της στη eurovision. Κύριος καλο μεσημερακι καλό μεσημεράκι:

Ξέχασα ότι φορούσα φούστα, φοράω και καλσόν», είπε χαμογελώντας η βάνια, ενώ ο νίκος μουτσινάς συμπλήρωσε: Αυτό που έγινε σήμερα στο καλό μεσημεράκι ήταν αδιανόητο και άφησε άφωνους τους πάντες. Η «βάνια» για άλλη μια φορά έδωσε ρέστα στην εκπομπή του νίκου μουτσινά. Λόγω των ημερών συγκεντρώσαμε τα καλύτερα ανέκδοτα των χριστουγέννων…. Ενώ λοιπόν βγήκε μαζί με τον νίκο μουτσινά, την παρέσυρε ο χορός και φάνηκαν όλα!

To Anekdoto Ths Banias Kalo Meshmeraki 09 02 2021 Youtube
To Anekdoto Ths Banias Kalo Meshmeraki 09 02 2021 Youtube from i.ytimg.com
Δευτέρα 03 αυγούστου 2020, 14:40. Η αγαπημένη «βάνια» είχε ακόμα ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της εκπομπής «καλό μεσημεράκι», που βέβαια, αποκάλυψε πολλά! Μουτσινάς & βάνια γίνονται ketchup & μουστάρδα στο καλό μεσημεράκι(vid). Έχει ατάκα που μένει, χιούμορ που ξεχωρίζει, είναι ετοιμοπόλεμος και… έρχεται να από την εκπομπή δεν λείπει η μοναδική «βάνια», που κάνει αισθητή την παρουσία της με τους ρόλους και τις απίθανες μεταμφιέσεις της. Ένας δικαστής που εκδίκαζε μια υπόθεση λίγο πριν από τις διακοπές των χριστουγέννων, βρισκόταν σε καλή διάθεση, λόγω εορτών. Οι μοναδικές αστείες εμφανίσεις τις βάνιας! O νίκος μουτσινάς «προκαλεί» για 2η σεζόν στον σκαϊ! Ενώ λοιπόν βγήκε μαζί με τον νίκο μουτσινά, την παρέσυρε ο χορός και φάνηκαν όλα!

Ο νίκος μουτσινάς έρχεται τα μεσημέρια για την… παρέα με το μοναδικό καυστικό χιούμορ του!

Δευτέρα με παρασκευή στις 15.00. Τον καθιερωμένο τους χορό υπό τους ήχους της λένας ζευγαρά έκαναν. 10 видео 6 просмотров обновлено вчера. Η βάνια φίλησε τον σύντροφό της, όπως η μενεγάκη τον παντζόπουλο. Το τρέιλερ της εκπομπής για τη νέα σεζόν με πρωταγωνίστρια τη βάνια! Λόγω των ημερών συγκεντρώσαμε τα καλύτερα ανέκδοτα των χριστουγέννων…. H ντέστινι και η στεφανία «εισέβαλλαν» στην εκπομπή. Τεράστια ήταν η έκπληξη για τον νίκο μουτσινά, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, όταν η «βάνια» εμφανίστηκε στο πλατό του «καλό μεσημεράκι» με τη δίδυμη αδερφή της! Ενώ λοιπόν βγήκε μαζί με τον νίκο μουτσινά, την παρέσυρε ο χορός και φάνηκαν όλα! Καθημερινά, μας εύχεται «καλό μεσημεράκι», τραγουδά, μας ξεσηκώνει με μαζί του, η μοναδική «βάνια» με τις απίθανες μεταμφιέσεις της και οι alcatrash με τις «πειραγμένες» μουσικές τους. Η destiny τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα και συζητήθηκε αρκετά φέτος στην παρουσία της στη eurovision. Κύριος καλο μεσημερακι καλό μεσημεράκι: Ένας δικαστής που εκδίκαζε μια υπόθεση λίγο πριν από τις διακοπές των χριστουγέννων, βρισκόταν σε καλή διάθεση, λόγω εορτών.

Αφαιρέθηκαν όσα ανέκδοτα δεν τηρούσαν τους όρους δημοσίευσης του ιστότοπου. Ενώ οι alcatrash τραγουδούσαν και θα έπεφταν διαφημίσεις, η βάνια έστρεψε την κάμερα προς τα πίσω και κατευθύνθηκε προς τον σύντροφό της, τον βασίλη πορφυράκη, στον οποίο έδωσε ένα πολύ γλυκό φιλί στο στόμα. H ντέστινι και η στεφανία «εισέβαλλαν» στην. Ένας δικαστής που εκδίκαζε μια υπόθεση λίγο πριν από τις διακοπές των χριστουγέννων, βρισκόταν σε καλή διάθεση, λόγω εορτών. O νίκος μουτσινάς «προκαλεί» για 2η σεζόν στον σκαϊ!

Kalo Meshmeraki H Bania Efage Toympa Kai 3ekardisthke Sta Gelia
Kalo Meshmeraki H Bania Efage Toympa Kai 3ekardisthke Sta Gelia from i.ytimg.com
Οι μοναδικές αστείες εμφανίσεις τις βάνιας! Η βάνια τρολάρει το τρέιλερ της ιωάννας μαλέσκου (βίντεο). Εξαλλος ο νίκος μουτσινάς στην έναρξη της εκπομπής του. Ο παρουσιαστής δεν πίστευε αυτό που έβλεπε στα μάτια του. «τα είδαμε όλα, μην μας λες τίποτα. Λόγω των ημερών συγκεντρώσαμε τα καλύτερα ανέκδοτα των χριστουγέννων…. Παρασκευή 04 σεπτεμβρίου 2020, 19:40. O νίκος μουτσινάς «προκαλεί» για 2η σεζόν στον σκαϊ!

Την βάνια, που υποδύεται εκπληκτικά στο «καλό μεσημεράκι» η ματίνα νικολάου.

Ένας δικαστής που εκδίκαζε μια υπόθεση λίγο πριν από τις διακοπές των χριστουγέννων, βρισκόταν σε καλή διάθεση, λόγω εορτών. Τον καθιερωμένο τους χορό υπό τους ήχους της λένας ζευγαρά έκαναν. Η αγαπημένη συνεργάτιδα του νίκου μουτσινά, στο «καλό μεσημεράκι», δε δίστασε να αφήσει για λίγο την ασφάλεια του πλατό και να βγει έξω για να «ποζάρει» όπως ποτέ άλλοτε! Την βάνια, που υποδύεται εκπληκτικά στο «καλό μεσημεράκι» η ματίνα νικολάου. Alterinfo team 04.12.2019 | 20:34. Εύχεται «καλό μεσημεράκι» και παρουσιάζει όσα αγαπά να σχολιάζει αλλά και πρωτότυπες στήλες, με ατελείωτες εκπλήξεις και αμείωτο κέφι. Δείτε τη «βάνια» να κάνει το ίδιο στο παρακάτω βίντεο και θα πέσετε κάτω από τα γέλια Τα έδειξε όλα, πως θα την πουλήσαμε σε άλλα κανάλια Αυτό που έγινε σήμερα στο καλό μεσημεράκι ήταν αδιανόητο και άφησε άφωνους τους πάντες. Ευχηθείτε καλό βράδυ στα αγαπημένα σας πρόσωπα με πρωτότυπες ευχές και στιχάκια για καληνύχτα! Το τρέιλερ της εκπομπής για τη νέα σεζόν με πρωταγωνίστρια τη βάνια! O νίκος μουτσινάς «προκαλεί» για 2η σεζόν στον σκαϊ! Δευτέρα με παρασκευή στις 15.00, στον σκαϊ.

Αυτό που έγινε σήμερα στο καλό μεσημεράκι ήταν αδιανόητο και άφησε άφωνους τους πάντες καλο μεσημερακι. Η εκπομπή του νίκου μουτσινά έριξε αυλαία για καλοκαίρι και από τη νέα σεζόν επιστρέφει δυναμικά, μέσα από τη συχνότητα του σκαι.

Posting Komentar

0 Komentar